فروشگاه اینترنتی عسل ثمین
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ویژگی های عسل

یک قاشق سوپ خوری عسل شامل ۶۴ کالری، ۱۷/۳ گرم قند و عاری از فیبر، چربی و پروتئین است.

استفاده از عسل فراوری شده و و بدون قند می تواند منجر به فواید طولانی مدت شود. عسل به اثرات تسکین دهنده مواد آنتی اکسیدان و ضد میکروب شناخته شده است. همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم است.

۳۸/۲ درصد فروکتوز

۳۱/۳ درصد گلوکز

۷/۱ درصد مالتوز

۱/۳ درصد سرکاری

۱۷/۲ درصد آب

۱/۵ درصد قندهای پیچیده

۰/۲ درصد خاکستر

۳/۲ درصد مواد دیگر

مقدار کمی از حالت اسیدی عسل به ممانعت از رشد باکتری ها کمک می کند در حالیکه اجزای آنتی اکسیدانی آن، رادیکال های آزاد و بیماریهای مرتبط با آن را از بین میبرد.

ویژگی های فیزیکی عسل با توجه به گل ها و آبی که از آن تهیه شده است، متفاوت است.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*